Si farvel til skitne bilmatter!

Førsteklasses skinn av høy kvalitet gir deg tre ganger så lang levetid som våre konkurrenter.

  • Gratis levering

  • Pengene tilbake-garanti

  • Live chat-støtte

Diamant-serien

Band-serien

FAQ – De 5 viktigste spørsmålene

Hva er MatsOne?

MatsOne tilbyr skreddersydde, slitesterke og stilige bilmatter som i stor grad møter behovene til bilentusiaster, hyppige sjåfører og sporadiske sjåfører. Vi bruker et laserstyrt 3D-datasystem for å sikre en presis passform og full dekning i stilen og fargen du ønsker. Våre bilmatter er målt til spesifikasjonene til det eksakte merke og modell av kjøretøyet ditt.

Er våre gulvmattesett trygge?

Ja, sikkerhet kommer først – og det er en av våre viktigste prioriteringer. Ved å gi mattene våre ikke bare et luksuriøst utseende, men også sikkerhetsfunksjoner. Med en hælgrepspedal som lar deg støtte hælen når du tråkker på pedalene. Vi fester også klips og borrelås og sørger for at mattene er sikre og ikke glir.

Bilmodellen min er ikke oppført, kan jeg fortsatt bestille?

Beklager, vi trenger spesielle 3D-datamålinger som skal gjøres på produksjonsstadiet. Hvis bilen din ikke er oppført, kan vi dessverre ikke produsere den. Vi forbedrer jevnlig listen over tilgjengelige biler, kom tilbake senere.

Passer mattene til bilen min?

Kvalitet og passform er vår høyeste prioritet. Hvert sett er laget på bestilling basert på merke og modell for å sikre perfekt passform og god dekning.

Er tilpassede bilmatter verdt pengene?

Absolutt! Det er viktig å holde kjøretøyet friskt og organisert, spesielt hvis du bruker mye tid i kjøretøyet eller pendler til jobb ofte. En slitesterk, heldekkende gulvmatte holder kjøretøyets originale teppe rent og beskytter investeringen din når du bestemmer deg for å selge bilen.